The search for "" returned 0 hits

Keywords:

Nyt kasseapparatsystem til R-kioski

28.januar 2013, 16:24

Mi8a9238Om R-kioski

R-kioski Oy er en rentabel og centralt betjent kioskkæde, der med sit alsidige produktsortiment giver kunderne underholdning, spænding, glæde samt grundlæggende dagligdagsprodukter og yelser hurtigt og nemt fra morgen til aften. Der er 656 R-kiosker i Finland og R-kioski er en del af Reitan Convenience, som er markedslederen inden for kiosker og dagligvareforretninger i de nordiske og baltiske lande med mere end 2500 butikker.

 

R-kioskis position

Kasseapparatsystemet er en af R-kioskis sælgeres vigtigste værktøj og er en integreret del af R-kioskis koncept, fordi det tillader R-kioski at have forskelligartede produkt- og serviceudbud. Da det forrige kasseapparatsystem nærmede sig slutningen af sin levetid, indstillede R-kioski en udbudskonkurrence om dets fornyelse.


Relacoms tilgang

Relacoms og IBM’s omfattende tilbud omfattede levering og installation af IBM POS-udstyr, samt dets vedligeholdelse og service. Relacom påtog sig også projektplanlægningen i samarbejde med R-kioski, så driften af kioskerne ville fortsætte med minimal afbrydelse. Remote håndtering af software blev indført for at imødekomme behovet for og minimere omfanget af vedligeholdelse af udstyret i fremtiden.

 

Løsningen

Relacoms installatører brugte kun ca. fem uger til at ændre R-kioskis kasseapparater i hele Finland, i alt 780 enheder. 2.500 af R-kioskis sælgere begyndte at bruge de nye IBM SurePOS 500 touchscreen kasseapparater og nye applikationer. Projektet ville ikke have været mulig uden Relacoms landsdækkende tilstedeværelse. Når der opstod problemer, kunne teknikerne straks kontakte Relacoms supportservice og på den måde gøre salgsafbrydelsen så lille som mulig.

 

Resultatet

Ifølge R-kioskis sælgere er det nye kasseapparatsystem nemt og hurtigt at bruge. Det er også mere effektivt og mere pålideligt i drift sammenlignet med det tidligere system.

 

Kunden udtaler

”Relacom og IBM kunne tilbyde den mest overbevisende løsning. Projektet var udfordrende og meget vigtigt for os, og Relacom udførte det til tiden og som aftalt. Da også kasseapparatsystemets brugere er tilfredse, kan projektet betragtes som en succes," siger Pentti Talikka, It-direktør for R-kioski.

 

English version.

Skygge
-->