The search for "" returned 0 hits

Keywords:

Banebrydende partnerskab siden 2001

06.februar 2013, 13:26

Telia logoTelia er førende leverandør af telekommunikationstjenester i Norden og Baltikum og førende inden for mobilkommunikation i Eurasien. Virksomheden er repræsenteret i 20 lande, herunder interesseselskaber.

Når et verdensførende telekommunikationsselskab outsourcer opbygningen, installationen og vedligeholdelsen af sine net, er det nødvendigt med fuld tillid til leverandøren. Centrale mål er omkostningsbesparelser og kvalitetsforbedringer for at kunne fokusere på sin egen kernevirksomhed – uden at kundetilfredsheden påvirkes. Relacom har siden 2001 været hovedleverandør af nettjenester på området for Telia.

I 2008 blev selskabet Skanova dannet med opgave at sælge netkapacitet på kobber og fiber på lige vilkår for alle operatører på det svenske marked. Relacom udfører over en halv million opgaver pr. år i Skanovas net for Telias privatkunder, virksomheder og organisationer.

Relacom udfører også nationale opbygningsopgaver. Trods det, at branchen er præget af hård konkurrence mellem flere aktører, beholder Relacom sin dominans som den største leverandør til Telia.

Skygge
-->