The search for "" returned 0 hits

Keywords:

Installation og vedligeholdelse af Skanovas landsdækkende netværk

18.februar 2013, 14:40

0787Om Skanova

Skanova er Sveriges største ejer af åben netværkskapacitet til brug for teleoperatører. Via Skanovas netværk, kan operatører tilbyde bredbånds-, mobil- og kabel-tv-ydelser til både erhvervs- og forbrugermarkedet.

 

Skanovas position

Skanovas mål er at opnå kundetilfredshed ved at tilbyde adgang til netværk af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Skanovas ydelser inkluderer fiberløsninger og vedligeholdelse af kobbernettet, samt markedstilpassede ydelser, der udbydes til konkurrencedygtige priser og et højt serviceniveau.

 

Relacoms tilgang

Relacom ønsker at tilbyde landsdækkende installation og vedligeholdelse ved at køre ordrer gennem et B2B interface og ved at efterleve en streng driftsmæssig proces. Relacom inkluderede et slutkundeperspektiv i sin tilgang – ved at beskæftige multikvalificerede teknikere med sociale kompetencer – for at sikre et højt niveau af kundetilfredshed.

 

Løsningen

I dag udfører Relacom over 50 procent af installations- og vedligeholdelsesarbejde, der udføres på Skanovas landsdækkende netværk i Sverige, hvilket svarer til omkring 600.000 opgaver om året. Relacom forvalter også yderligere underprojekter/value-added projekter, såsom at tilbyde undervisning og erhvervsfaglig uddannelse og råde over en landsdækkende arbejdsstyrke, der kan rykke hurtigt ud i tilfælde af tordenvejr eller kraftig regn. Denne arbejdsstyrke er på standby som forstærkning på tidspunkter, hvor sædvanlige serviceleverandører ikke er i stand til at varetage alle opgaver, dvs. når der er en stor arbejdsbyrde som følge af storme.

 

Resultatet

Væsentlige, langsigtede omkostningsreduktioner. Desuden er Relacom en af ​​hovedaktørerne bag fællesprojektet om at etablere MbM (Management by Means) igennem hele vedligeholdelses- og leveringsprocessen.

 

Kunden udtaler

"Vores forretning handler om at levere det bedste netværk. Vi er afhængige af en feltarbejdspartner, der kan tilbyde den samme kvalitet og leveringsevne, uanset vejrforhold eller andre begivenheder, hvor ’intet må gå galt’. Erfaringen viser, at Relacom har, hvad det kræver," siger Kjell Rödin, COO hos Skanova.

 

English version.

Skygge
-->