The search for "" returned 0 hits

Keywords:

Om Relacom

Relacom er en international koncern med ca. 3.000 ansatte fordelt i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Som førende teknologiserviceudbyder tilbyder Relacom strategiske løsninger og services inden for telekommunikation og IoT. 

Advantage by Relacom fra Modul Reklamebyrå ASVimeo.

 

Relacom er det naturlige led mellem mennesker og teknologi

Mi8a9596Jo mere vores verden beror på teknologi, jo vigtigere bliver kommunikation mellem mennesker. Antallet af kommunikationskanaler vokser og det samme gør vores behov for kontakt med andre. Tekniske løsninger skal kunne forbinde mennesker over afstande og på forskellige platforme, så kommunikationen internt i virksomhederne og eksternt med kunder kan foregå ubesværet og fejlfrit.

Relacoms opgave er at bygge, installere og vedligeholde netværk og udstyr, der gør denne kommunikation mulig. Kombinationen af vores vidtrækkende ekspertise og erfaring i at udføre mere end 1.000.000 opgaver om året i tæt kontakt med kunderne, gør Relacom til det naturlige led mellem teknologi og dens brugere. Vi har evnen til at sikre, at teknikere med de rigtige kvalifikationer er on-site for at levere de rigtige produkter og serviceydelser på det rigtige tidspunkt.

Dette gør Relacom unik.

 

Relacoms resultater

Relacoms omfattende resultater spænder fra opførelse af landsdækkende mobilnet, livscyklushåndtering af el- og telenet, installation af fibernet til nye boligområder, etablering af trådløse forbindelser til arbejdspladser og private hjem til installation af netværksbaserede udstyr til detail- og logistikvirksomheder og installation af vedvarende energiformer til privat og erhverv.

Vores mål er at kombinere erfaring og en innovativ tilgang for at sikre en uovertruffen kundeoplevelse, og dermed gøre Relacom til den åbenlyse og foretrukne teknologiservicepartner inden for netværksteknologi.

 

 

Ejere

 

Mi8a9346Siden den 11. april 2011 har Relacom været ejet af et bankkonsortium bestående af Nordea Bank Norge ASA, DnB NOR Bank ASA filial Sverige og HSH Nordbank AG København.

 

Skygge
-->