The search for "" returned 0 hits

Keywords:

Kerneværdier

Mi8a9238Vision

Relacoms vision er at være kundernes foretrukne teknologi-servicevirksomhed, og tilbyde strategisk integrerede ydelser til
Telecom-, Power- og M2M-markederne.

 

Mission

Relacoms mission er at sikre, at kundernes netværk og udstyr fungerer fejlfrit samt at sikre stor kundetilfredshed og kommerciel værdi.

 

Værdier

Erfaring - Relacom opstod og voksede ud af arbejdet med verdens førende operatører, og det giver os unik indsigt i og erfaring med forskellige netværk og teknologier, både gamle og nye og forbindelsen mellem dem. Takket være vores historie er vi i stand til at foreslå genveje til optimale løsninger til de udfordringer, vores kunder møder. Vi møder vores kunder i boliger og på arbejdspladser og udfører mere end 1.000.000 slutkundebesøg hvert år. Vores omfattende erfaring i at kommunikere med de lokale kunder er svær at slå.

 

Tilstedeværelse - Vores teknikeres geografiske placering kombineret med vores processer for produktionskontrol garanterer, at vi er on-site, hvor der er brug for os. Relacom er meget interesseret i at forstå vores kunders forretning, og derfor sørger vi for at opretholde en løbende dialog. Vi deltager aktivt i deres projekter, og takket være vores grundige erfaring er vi i stand til at yde værdifuld rådgivning, som sikrer, at de undgår dyre fejltagelser. Vi er glade for at levere konstruktive forslag og ekspertise inden for fejlfinding ud fra kundernes behov. Relacoms tilstedeværelse og fulde engagement i vores kunders projekter er bredt anerkendt.

 

Innovativ styrke - og styrke gennem innovation. Relacoms egentlige kerneforretning er at udvikle løsninger, der er optimale set ud fra kundernes synspunkt. Dette kræver indsigt, en innovativ tilgang og et “ud-af-boksen”-perspektiv, som Relacom har tilegnet sig gennem mange års erfaring. Det indebærer også en virksomhedskultur, hvor den menneskelige kreativitet og stærke teknologiske ressourcer kan bringes i et frugtbart samspil. Gennem grundig analyse, effektiv systemsupport og teamwork finder vi hele tiden nye måder at optimere funktioner på, alt imens der spares både tid og penge i processen. Gennem årene har vi udviklet et skarpt øje for potentialet for synergi og stordriftsfordele.

 

Skygge
-->