The search for "" returned 0 hits

Keywords:

Kommunikation i skyen

CloudKOM lancerer kommunikation i skyen baseret på Mitel’s MiCloud


Telepo
 
KØBENHAVN, 11. mars 2015 -- Mitel® (Nasdaq:MITL) (TSX:MNW) er stolte af at kunne annoncere lanceringen af en omfattende
cloud-kommunikationsløsning baseret på MiCloud Telepo fra Mitel.


CloudKOM kan nu, som den første danske udbyder, tilbyde en vifte af moderne cloud-tjenester til danske kunder og dermed sikre nye fleksible måder at arbejde på. Brugere kan nu arbejde hvor som helst på deres foretrukne device, inkl.smartphones, iPad, PC/Mac og bordtelefoner, og derved øge deres effektivitet og produktivitet, samt sikre en god balance mellem arbejde og fritid.

 

Lars Røjgaard Andersen, Managing Director hos Mitel Denmark A/S, udtaler: “Vi er meget glade for lanceringen af den første serviceudbyder i Danmark, der tilbyder Mitels MiCloud Telepo løsning. Vi er sikre på, at flere vil følge efter, når løsningen hurtigt viser sine konkrete fordele for såvel virksomheder som udbydere. På nuværende tidspunkt leverer vi 33 millioner cloud-forbindelser hver dag, og vi er den hurtigst voksende cloud-udbyder i verden.”
 
Mitels MiCloud Telepo løsning har allerede opbygget en dominerende position på det svenske marked. Mange af Sveriges mobilselskaber og serviceudbydere anvender med stor succes løsningen til at udbyde deres avancerede løsninger og services.
“Nu kan vi tilbyde virksomhederne den mest innovative cloud-kommunikationsløsning på markedet, og de kan fortsat selv vælge mobiloperatør,” forklarer Jesper Rytter, CEO hos CloudKOM.
 
Morten Bønnelykke, CEO hos Relacom og forhandler af CloudKOM´s cloud-løsning siger: “Vi har længe søgt en cloud-løsning til vores eksisterende og nye kunder. Vi har nu valgt MiCloud Telepo fra Mitel via CloudKOM, da vi har vurderet det til at være den mest fleksible og brugervenlige løsning, der i dag tilbydes på det danske marked.”

MiCloud Telepo er en multi-tenant kommunikationsløsning, som sætter udbyderne i stand til netop at sammensætte løsningen, så den møder kundens behov. Samtidig er løsningen simpel at installere, servicere og bruge. Tjenester baseret på MiCloud Telepo er tilgængelige i Sverige, Finland, Belgien og Danmark.

Om Mitel

Mitel (NASDAQ: MITL; TSX: MNW) som står bag 2 milliarder kontakter hver dag, hjælper virksomheder med at skabe kontakt, samarbejde og tage hånd om sine kunder. Dette inkluderer over 33 millioner daglige cloud-forbindelser og gør Mitel til verdens hurtigst voksende leverandør af cloud-kommunikationsløsninger. Vores virksomhedskommunikationseksperter hjælper - i samarbejde med flere end 2.500 partnere - over 60 millioner brugere i 100 lande. Mitel er markedsleder (#1) i EMEA og er udpeget af de førende analysevirksomheder til at være markedsledende inden for virksomhedskommunikation.

 
Kontaktinformation:
Lars Røjgaard Andersen, Managing Director Mitel Denmark A/S, M +45 2040 1384  , e-mail: lars.andersen@mitel.com

 

Skygge
-->