The search for "" returned 0 hits

Keywords:

Hvorfor Relacom

 

Vi vil gerne minde vores kunder, samarbejdspartnere (og os selv for den sags skyld) om, hvad det helt præcist er, der gør Relacom til Relacom;

Hvem er vi, hvad kan vi tilbyde, og hvorfor skal man vælge at samarbejde med os?

 

Vi er landsdækkende

Relacom er stolte af at være en af de få danske virksomheder, indenfor telekommunikationsbranchen, som leverer en landsdækkende service. Uanset hvor i landet, du og din virksomhed befinder jer – eller vælger at flytte hen – kan I være sikre på at kunne drage nytte af vores professionelle og engagerede teknikere.

 

Vores teknikere er håndværkere – og stolte af det!

Oveni, at de fleste af vores teknikere har en høj anciennitet og mange års erfaring med netop deres specifikke arbejdsområde, besidder de alle en enorm faglighed og faglig stolthed!

Du kan, som kunde hos Relacom, være sikker på at få den mest velkvalificerede hjælp af vores kompetente medarbejdere. Teknikernes anciennitet og indgående kendskab til vores produkter og ydelser, sikrer dig samtidig den helt rette rådgivning mod en løsning, som imødekommer dine specifikke ønsker og behov.

Vores teknikere er problemløsende professionelle medarbejdere, som går langt for at løse en sag!

De koordinerende og udførende gunktioner i Relacom er konstant i dialog med hinanden. Dette ser vi som en af vores største forcer, da det er vores erfaring, at et tæt samarbejde og vidensdeling mellem servicedesk, salgsafdeling, teknikere og andre funktioner i virksomheden sikrer de bedste løsninger - og den største kundetilfredshed i sidste ende.

 

Vi taler sammen

Teknikeren er din ven i nøden. Det er som oftest den samme tekniker, der betjener den samme kunde, og derfor ligger der en enorm viden om din virksomhed, jeres løsninger og jeres behov hos den tekniker, som er tilknyttet jeres område.

Samtlige afdelinger i Relacom er i tæt dialog og sparrer indgående om mulighederne for løbende at gøre hver enkelt kundes løsning endnu bedre – ligesom vi forsøger at være på forkant med moderniseringer eller branchemæssige tiltag.

En eventuel henvendelse fra vores sælgere vil derfor altid være funderet i, at vi rent faktisk har noget brugbart at tilbyde netop jeres virksomhed!

 

Vi har engagerede medarbejdere

Som kunde hos Relacom har du helt sikkert prøvet at henvende dig telefonisk til en af vores dygtige kontoransatte. Også i disse funktioner kan Relacom bryste sig af en høj anciennitet og særdeles engagerede medarbejdere: Henvender man sig til Relacom, kan man være sikker på at alt bliver fulgt til dørs. Alle har et indgående kendskab til teknikernes dagligdags-praksis og tilmed, i bred udstrækning, også til deres kunder - ligesom de har et godt overblik over vores ydelser og produkter. Kort sagt: Relacoms medarbejdere kender Relacom! Når du henvender dig til Relacom, kommer du hurtigt igennem til en medarbejder, som gør sit yderste for at løse dit problem eller efterkomme dit behov.

 

Vi yder en god og rettidig service

Reliable and Competent er et slogan, som vi i Relacom søger at efterleve i vores daglige praksis og i samtlige led i virksomheden.

Ligesom du altid bliver modtaget med godt humør, engagement og viljen til at hjælpe, kommer vores slogan også til sin ret i kraft af dokumenterbar præcision i forhold til SLA-tider (Service Level Agreement), sagsoprettelse mv. Alt dette er med til at give dig den bedst tænkelige oplevelse og hurtigste service.

 

Vi samarbejder med kendte - og anerkendte – partnere

Af samarbejdspartnere kan blandt andre nævnes: Alcatel-Lucent, 3, NEC og Aastra. Det er vores overbevisning, at disse prominente virksomheder har valgt at samarbejde med Relacom af en årsag. 

 

Vi arbejder i hele Norden

Relacom opererer i hele Norden, hvilket giver os en unik mulighed for bredt at servicere virksomheder, der, som os selv, ikke lader sig stoppe af (lande)grænser.

Skygge
-->