The search for "" returned 0 hits

Keywords:

Telestat

Ts

Synes du, statistik er kedeligt?

 

Så er det heldigt, at vi kan klare det for dig!

TeleStat Hosting håndterer datamængden fra din virksomhedstelefoni og konverterer den til brugbare informationer til gavn for din virksomheds effektivitet – og bundlinje.

 

Thomas Juul Sørensen, IT Driftschef, DSV Miljø A/S udtaler:

”Med TeleStat Hosting har vi altid det fulde overblik over vores telefoni - det er med til at reducere vores omkostninger uden, at det går ud over telefonbetjeningen og vores kundeservice. TeleStat Hosting opsamler vores telefoni statistik i deres datacenter. Vi har ingen lokale servere eller andet udstyr at holde øje med hos os.
Hos TeleStat Hosting overvåger de dataopsamlingen og leverer løbende et fint billede til os af vores driftssituation. Og når der er afvigelser i vores telefoni, kan vi med TeleStat Hosting hurtigt finde en forklaring.”

DSV benytter en standard TeleStat Hosting løsning; der er ingen ekstra hardware eller software installeret hos DSV. Alle kald-informationer bliver, via internettet, sendt fra DSV til TeleStat’s datacenter i skyen, hvor data bliver bearbejdet og lagret.

TeleStat’s datacenter i skyen er placeret i hostingcentre i henholdsvis London og Danmark.

DSV modtager regelmæssige rapporter med statistik, som giver et tydeligt billede af serviceniveauet og belastningen på virksomhedens telefoni på tværs af afdelinger.

Desuden kan DSV gå online på TeleStat systemet og søge information om særlige kald eller hændelser.

Som en del af TeleStat’s Hosting service, afholder vi et halvårligt møde, hvor vi gennemgår rapporterne og kommer med input til eventuelle optimeringer.

Gør som DSV Miljø A/S og få overblik over din virksomheds telefoni NU!

Ring til vores salgsafdeling på tlf: 8222 1777 eller send en mail til sales@dk.relacom.com og hør, hvad statistik kan gøre for din virksomhed.

Skygge
-->