The search for "" returned 0 hits

Keywords:

Alle serviceydelser

WLAN/LAN

WLAN/LAN

Relacom leverer og installerer både trådløse netværk og struktureret kabelføring, herunder alt nødvendigt udstyr til erhvervsmarkedet.

Arbejdsstationer

Arbejdsstationer

Relacom leverer alt nødvendigt udstyr til moderne kontormiljøer. Vi installerer arbejdsstationer, opdaterer stationære og bærbare maskiner og hjælper dig med at vedligeholde en velfungerende dataserverpark.

Audio & video

Audio & video

Relacom leverer, installerer og servicerer alle nødvendige audiovisuelle apparater til moderne kontorer, så som videokonferencesystemer og avancerede lyd- og videosystemer.

Elektroniske services

Elektroniske services

Relacom yder traditionelle elektroniske services til virksomheder og institutioner, som er afhængige af en pålidelig drift. Vi leverer også nødstrømsanlæg, ensrettere og batterisystemer.

Måleraflæsere

Måleraflæsere

Relacom installerer automatiske måleraflæsere, så du ikke behøver manuelt at indrapportere dit strømforbrug til el-selskabet. Samtidig får du bedre kontrol over strømforbrug og udgifter.

Nødstrøm

Nødstrøm

Relacom leverer, installerer og servicerer nødstrømsanlæg, ensrettere og batterisystemer, der sikrer en pålidelig drift af dataserverparker og computerudstyr, også selv om el-nettet svigter.

Mobilnet

Mobilnet

Relacom konstruerer telefonnetværk, som sikrer den bedst mulige mobile dækning. Vi fremskaffer alt nødvendigt udstyr, sammenkobler det og vedligeholder det gennem serviceaftaler.

Kobbernet

Kobbernet

Relacom reparerer, opdaterer og konstruerer traditionelle kobbernetværk. Vi skifter også kobbernetværk ud med mere moderne teknologi. Vi har stor ekspertise inden for både ældre og ny teknologi. 

Fibernet

Fibernet

Relacom installerer fiberkabler i virksomheder og private boliger. Vi påtager os hele opgaven fra a til å og leverer et færdigt kvalitetsprodukt.

Radiolinjer

Radiolinjer

Relacom tilbyder flere forskellige systemer til radio- og tv-adgang, som kan tilpasses den enkeltes behov i forhold til geografisk placering og lokale sendeforhold.

Skygge
-->