The search for "" returned 0 hits

Keywords:

SIP

Ved at anvende din internetforbindelse til telefoni kan du opnå store besparelser på telefontrafik helt uden at skulle investere i nyt telefonanlæg eller telefoner.

SIP trunking lyder mere kompliceret, end det i virkeligheden er, for i bund og grund handler SIP trunking blot om at udnytte den eksisterende internetforbindelse til telefoni. Med en løsning fra Relacom og teletrafik fra vores partner Uni-tel opnår du besparelser på telefonabonnementer og trafikafgift. Nemt og simpelt.

 

SIP trunking som alternativ til ISDN-bylinjer

Det er ikke nødvendigt at investere i en kommunikationsløsning med nyt anlæg og nye telefoner. Med en SIP gateway, som tilsluttes dit eksisterende anlæg, kan du beholde din Aastra BusinessPhone - og alligevel spare penge på telefonien. Alle grupper, lokalnumre, faciliteter m.m. fortsætter uændret - men dine udgifter reduceres!

IP bylinjer er væsentligt billigere i drift end bylinjer. Der er mange penge at spare på både det faste abonnement og på forbrug, idet taksten til fastnet er meget lavere end på ISDN. Forbruget er samtidig sekundtakseret, så du udelukkende betaler for dit reelle forbrug.


Try & Buy - Oplev dine besparelser i 6 uger

Med Relacom Try & Buy kan du i 6 uger opleve kvaliteten af IP-telefoni og se dine driftsbesparelser, før du endeligt beslutter, om du ønsker at fortsætte med SIP trunking. Vi installerer en SIP gateway og opretter en Uni-tel testkonto, og via et brugervenligt kundeinterface, kan du nemt og overskueligt overvåge din trafik på fastnet/SIP, mobil og dataprodukter og se dine besparelser.

Skygge
-->