The search for "" returned 0 hits

Keywords:

Aastra

Relacoms medarbejdere har over 10 års erfaring med Aastras produkter. I 2008 overtog vi Aastras BusinessPhone-afdeling og medarbejdere fra TDC. Vi servicerer i dag over 2500 kunder fordelt over hele landet. 

Med overtagelsen af dette forretningsområde ønsker Relacom at markere sig som en professionel leverandør af kommunikationsydelser på det danske og nordiske marked. Aastra fokuserer udelukkende på enterprise communications-markedet og tilbyder et af de mest komplette produktprogrammer inden for Unified Communications, som kan tilpasses, således at de nøjagtigt imødekommer den enkelte kundes behov.

Løsningerne spænder fra telefonsystemer/call managers til små og mellemstore virksomheder, til store skalerbare kommunikationsløsninger til større virksomheder, hvor der er tænkt på integreret mobilitet, call center-løsninger og et bredt udvalg af telefoner.

Læs mere om Aastra på www.aastra.dk.  

 

Aastra BusinessPhone

Kommunikationssystem til små og mellemstore virksomheder. Læs mere om Aastra BusinessPhone eller download en Aastra BusinessPhone-brochure.

 

Aastra 400

Optimal effektivitet til din virksomhedskommunikation. Læs mere om Aastra 400 eller download en Aastra 400-brochure.

 

Aastra 700

Den direkte vej til til UC og mobilitet. Læs mere om Aastra 700 eller download en Aastra 700-brochure.

 

Brugermanualer

Mangler du en brugermanual til dit Aastra systemapparat? Find den her.

 

Kompatibilitetsguides 

Jabra og Aastra kompatibilitet - corded

Jabra og Aastra kompatibilitet - wireless

Skygge
-->