The search for "" returned 0 hits

Keywords:

Kommunikationsløsninger

Den rigtige kommunikationsløsning kan understøtte jeres arbejdsgange, øge produktiviteten og spare jer for adskillige udgifter. Relacom tilbyder løsninger skræddersyet til jeres behov, så I kun betaler for det, I har brug for.

KommunikationslsningerRelacom installerer og servicerer moderne og fremtidssikrede kommunikationsløsninger for alle virksomheder, store som små. Med Relacom som installatør og serviceleverandør fungerer vores kunders kommunikation optimalt, fordi vi altid har en tekniker med de rigtige kvalifikationer tæt på vores kunder.

En velfungerende kommunikationsløsning er alfa omega for enhver virksomhed, der ønsker at reducere rejseomkostninger, forøge produktivitet og fleksibilitet samt forbedre kundeservice. Ved at integrere forskellige kommunikationstjenester og applikationer, som VoIP, e-mail, voicemail, fax, video osv. og sikre at kommunikationen kan foregå fra både mobile og pc-baserede terminaler eller gennem et kontaktcenter, kan vi garantere vores kunder gnidningsfri kommunikation både internt i virksomheden og eksternt med kunder på tværs af afstande og enheder.

I samarbejde med markedets bedste leverandører kan vi tilbyde et produktudvalg, som omfatter kommunikationsservere, terminaler, software og mobilitetsløsninger samt unified og collaborative communication-applikationer.

Kontakt os på tlf. 8222 1777 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.


 

Skygge
-->