The search for "" returned 0 hits

Keywords:

Hvad er Cloud

 

Hvad er hosted telefoni?

 

Det er nyt:

En hosted løsning er en helt ny måde at tænke virksomheds telefoni på. Tidligere var det nødvendigt fysisk at installere en PBX hos kunden. Kunden kunne selv vælge, hvorvidt de ønskede at købe eller leje, men uanset hvad stod erhvervelse, drift og vedligeholdelse for kundens regning.

Hosted refererer til, at PBX’en nu er placeret hos en ekstern leverandør – i dette tilfælde Relacom. Så længe aftalen løber, er det således Relacom, der påtager sig ansvaret for drift og vedligeholdelse af PBX’en. Funktionaliteten leveres som en net-ydelse til kunden. Investeringen i printkort, servere, installationsarbejde, vedligeholdelse m.m. er altså taget af Relacom.

Når Relacom Cloud-løsningen er oprettet og konfigureret efter jeres særlige behov, vil jeres virksomhed have samme funktionalitet som med en PBX, men I sparer besværet og udgifterne til installation.

 

Relacom Cloud

Særligt for Relacoms hostede løsning, Cloud, er, at vi har lagt service oveni løsningens faste pris. På denne måde er du sikret stabil drift og hurtig hjælp både remote og onsite,
hvis uheldet skulle være ude. Tilmed er alle funktionaliteter i systemet frit tilgængelige, så du slipper for tilkøb.

 

Hvad skal jeg købe?

Det, du som kunde skal erhverve, i forbindelse med overgangen til en hosted løsning, er i første omgang en dataforbindelse. Det er mest hensigtsmæssigt, i forhold til stabilitet, at telefonien er uafhængig af virksomhedens dataforbindelse. Router og switch, der kan håndtere prioriteret taledata, leveres af Relacom og er indregnet i løsningens prissætning.  Det er dog nødvendigt at investere i SIP-telefonapparater og evt. mobiltelefoner, der skal indgå i løsningen. Klik her for at se vores udvalg af SIP-terminaler på vores webshop.

 

Uni-tel

Relacom har valgt at samarbejde med Uni-tel som leverandør af telefontrafikken. Vi mener, Uni-tel er de mest seriøse på markedet af flere årsager: Deres takster afregnes pr. sekund og ikke pr. minut som hos andre leverandører. På denne måde betaler du KUN for det, du rent faktisk taler.
Derudover har du med Uni-tel mulighed for at vælge frit mellem TDC og Telenors netværk. Uni-tel har desuden særdeles rimelige indlandstakster, og især på udlandsopkald er der meget at spare: Helt op til 60% ift. de større teletrafikleverandører. Uni-tel leverer ligeledes mobiltelefonydelsen, hvilket gør, at al samtaletrafik mellem mobiltelefoner og Cloud-løsningen sker uden beregning.

Med en hosted løsning hos Relacom får du en fleksibel, overskuelig, prisrigtig og stabil telefoniløsning til din virksomhed.

Ring til vores salgsafdeling på 8222 1777 og få råd og vejledning, samt evt. et uforpligtende tilbud, der kan spare jeres virksomhed både penge og besvær.

 

Skygge
-->