The search for "" returned 0 hits

Keywords:

Serviceaftale

Undgå en handlingslammet medarbejderstab og afbrudt kundekontakt med en serviceaftale fra Relacom. Vores kompetente teknikerstyrke er klar til at rykke ud 24/7/365. Har I råd til at vente?

 mg 1894Som med megen anden teknologi, kræver kommunikationsløsninger vedligehold. Før eller siden vil jeres system trænge til opdatering eller endda fejlretning. Så vær forberedt, når det sker. Hurtig fejlretning betyder alt i tilfælde af teknisk nedbrud, da et teknisk nedbrud kan resultere i en handlingslammet medarbejderstab, afbrudt kundekontakt og i sidste ende mistet indtjening.

En serviceaftale fra Relacom giver jer den tryghed, I har brug for, og er jeres forsikring om, at jeres kommunikationsløsning fungerer som den skal. Vi sørger for driftsikkerhed, fejlretning og rådgivning, der sikrer, at I kan fokusere på jeres kerneforretning.

Vores yderst kompetente teknikere er klar til hurtig udrykning i hele landet og sørger for at forlænge jeres kommunikationsløsnings levetid og sikre, at I udnytter dens funktioner optimalt.

Alle vores serviceaftaler kan tilpasses efter jeres behov. Vi tilbyder 24/7/365-aftaler og SLA-tider helt ned til en time. Vi har altid en tekniker med de rigtige kvalifikationer tæt på jer.

Læs mere i vores brochure eller kontakt os på 82 22 17 77 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Skygge
-->