Hjemmesiden bruger cookies! Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

OK
Nej tak
MENU
Webshop for erhverv  /   / 

Referencer

Relacom hjælper førende europæiske kunder med at opnå fejlfri drift, slutbrugertilfredshed og kommerciel værdi i deres faste-, mobile- og fiber-netværk. Vi leverer turnkey-løsninger inden for netværksplanlægning, byg, installation og vedligeholdelse af netværk og udstyr, og vores teknikerstyrke er klar til at rykke ud, hvor end du er, og opfylde dine nuværende og fremtidige behov.

Relacom har unikke erfaringer fra fælles nordiske implementeringer, hvor funktionalitet og kvalitet er afgørende i hver enkelt installation. Vi er en central operatør på det voksende IoT-marked, og leverer turnkey-løsninger inden for netværksplanlægning, byg, installation og vedligeholdelse af netværk og udstyr. Vores voksende kundebase er et klart vidnesbyrd om vores evne til at samle erfaringerne i konkurrencedygtige, transnationale services, der tilbyder kunderne enestående værdi.

 

LED belysning, svineavler

”Jeg havde længe overvejet at få udskiftet lysstofrørene i staldene med LED. Vi producerer smågrise,

Læs mere

DBK – reference

Siden 2008 har Dansk Beredskabskommunikation anvendt Relacom som serviceparter, så alle beredskabsaktører, herunder politi, brandvæsen

Læs mere

Hotel Bella Sky Copenhagen

Etablering af et mobiltelefoni-dækningsanlæg på AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Læs mere

TDC – reference

Relacom har udført mere end 250 installationsopgaver for TDC's største og mellemstore kunder i Danmark

Læs mere

Telia – reference

...upgraded more than 450 sites adding at least 650 new technologies to the

Læs mere