Hjemmesiden bruger cookies! Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

OK
Nej tak
MENU
Webshop for erhverv  /   / 

Om Relacom

Relacom er partner til internationale operatører, virksomheder, kommuner, el-selskaber, netværksejere og forbrugere.

Relacom er en nordisk koncern, med ca. 3.000 medarbejdere og 200 lokalkontorer, som dækker både Danmark, Sverige, Norge og Finland. I Danmark er vi ca. 70 medarbejdere.

Vores arbejdsområder spænder fra opførelse af landsdækkende mobilnet, installation af fibernet, etablering af trådløse forbindelser på arbejdspladser, til installation af telefoni og netværksbaseret udstyr. Orbion er en vigtig og strategisk del af Relacom A/S og opererer i sektorerne telekommunikation og energi.
Hvert år udfører vi mere end 1 million kundebesøg i Norden.

Skræddersyede løsninger
Som samarbejdspartner tager vi ansvaret for, at du får et optimalt resultat fra start til slut. Fra kompetent rådgivning i idéfasen til høj produktkvalitet og sikkerhed i leveringen. Med udgangspunkt i den nyeste teknologi, garanterer vi en effektiv og stabil drift. Vores unikke indsigt og erfaring med forskellige netværk og teknologier, gør os i stand tilat skræddersy den optimale løsning.

Konstant forbedring
For at kunne tilbyde innovative og omkostningseffektive løsninger, videreudvikler vi hele tiden vores processer.

isoEn vigtig rolle i samfundet
Relacom spiller en vigtig rolle i samfundet. De netværk vi installerer og vedligeholder er en forudsætning for el, telefoni, trafiklys og data kommunikation. Vores teknikere sikrer hurtig genopretning efter nedbrud, fx forårsaget af storme og skybrud.

Bæredygtighed
Vi arbejder hele tiden på at reducere vores påvirkning af miljø og klima, og udfører også livscyklushåndtering af el- og telenet.

ISO certificeret
Vi har fokus på både kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Som en af de eneste i branchen er vi certificeret i ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001.

 

Advantage by Relacom fra Modul Reklamebyrå ASVimeo.