Hjemmesiden bruger cookies! Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

OK
Nej tak
MENU
Webshop for erhverv  /   / 

Kerneværdier

Vision
Relacom skal være den foretrukne servicepartner inden for teknisk infrastruktur i Norden, og tilbyde strategisk integrerede ydelser til Telecom-, Power- og IoT-markederne.

Den værdi Relacom tilbyder på alle forretningsområder, er løsninger der er kommercielt bæredygtige. Samtidig gør den det muligt for vores kunder at fokusere på deres kerneforretning, ved at udnytte al den ekspertise der er til rådighed i vores virksomhed. Det hænger stærkt sammen med vores mission: At levere fejlfri funktionalitet og kommerciel værdi i vores kunders netværk.

To nøgleord opsummerer de værdier der gør det muligt: Pålidelig og kompetent. På engelsk ”Reliable and Competent ” – et ordspil med navnet Relacom.

Det indebærer en virksomhedskultur, hvor den menneskelige kreativitet og stærke teknologiske ressourcer kan bringes i et frugtbart samspil. Gennem grundig analyse, effektiv systemsupport og teamwork, finder vi hele tiden nye måder at optimere funktioner på. Relacoms samarbejde med verdens førende operatører, har givet os en unik indsigt i og erfaring med forskellige netværk og teknologier. Vores erfaring gør os i stand til at yde værdifuld rådgivning, som sikrer, at dyre fejltagelser undgås.

Én virksomhed
I Relacom arbejder vi som én virksomhed med én vision, et fælles værdigrundlag, fælles operative principper og fælles mål i de 4 lande, vi er til stede i. Vi leverer værdi og langsigtet engagement over for kunderne, som bygger på kvalitet, tillid og en økonomisk ansvarlig forretning.