Hjemmesiden bruger cookies! Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

OK
Nej tak
MENU
Webshop for erhverv  /   / 

Kommunikationsløsninger

Den rigtige kommunikationsløsning kan understøtte jeres arbejdsgange, øge produktiviteten og spare jer for adskillige udgifter. Relacom tilbyder løsninger skræddersyet til jeres behov, så I kun betaler for det, I har brug for.

Relacom installerer og servicerer fremtidssikrede kommunikationsløsninger.

Relacom installerer og servicerer fremtidssikrede kommunikationsløsninger. Med Relacom som installatør og serviceleverandør fungerer vores kunders kommunikation optimalt: Vi altid har en tekniker med de rigtige kvalifikationer tæt på vores kunder.

Ved at integrere bl.a. VoIP, e-mail, voicemail og video, sikrer vi at kommunikationen kan foregå fra både mobile og pc-baserede terminaler eller gennem et kontaktcenter, på tværs af afstande og enheder.

I samarbejde med markedets bedste leverandører kan vi tilbyde et produktudvalg, som omfatter kommunikationsservere, terminaler, software og mobilitetsløsninger samt unified og collaborative communication-applikationer.

Kontakt os på tlf. 8222 1777 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.