Hjemmesiden bruger cookies! Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

OK
Nej tak
MENU
Webshop for erhverv  /   / 

LED belysning, svineavler

LED belysning hos svineavler - case”Jeg havde længe overvejet at få udskiftet lysstofrørene i staldene med LED. Vi producerer smågrise, primært til udlandet, hvor danske grise har et godt ry. Relacom lavede en energiberegning, og jeg var ret overrasket over, at vi kunne spare over 40.000 om året – tilbagebetalingstiden er kun 1,3 år. At jeg samtidig sparer miljøet for 6,6 tons CO2, giver en rigtig god mavefornemmelse. Relacoms service var ud over det sædvanlige; de ansøgte også om energitilskud for mig. Alt blev udført til tiden og indenfor de aftalte rammer. Jeg kan bestemt anbefale Relacom.”

Per Brems Jensen

 

Se beregningerne – download løsblad