Hjemmesiden bruger cookies! Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

OK
Nej tak
MENU
Webshop for erhverv  /   / 

LED belysning

Der er rigtig mange penge at spare ved udskiftning til LED pærer!

Flere og flere virksomheder begynder at udskifte belysningen med LED pærer. LED holder 5 gange længere end almindelige lyskilder, så er det uden tvivl en god investering – også for miljøet.

Vi kommer gerne og besigtiger din virksomhed. Besøget kræver ikke ret meget tid, det eneste vi har behov for at vide, er brændetiden for lyskilderne i de inspicerede områder. Efter besøget tager vi hjem, analyser og beregner det bedste løsningsforslag.

Vi opererer med 2 typer aftaler: Kontantsalg eller en lejeaftale.
Vælges der en Relacom lejeløsning er tilbuddet ofte så attraktivt, at der vil være penge at spare fra dag 1. De fleste at vores beregninger fra mellemstore virksomheder viser, at der vil kunne spares 100-400 kr. /mdr., hvis der tegnes en 5-årig lejekontrakt. Vi har tilfælde hvor fortjenesten på en komplet udskiftning er 20.000 kr. over 5 år – og det er uden udgifter til nye lyskilder, der gerne beløber sig til et tilsvarende beløb.

Lyder det for godt til at være sandt?
Det er det ikke, ring og aftal tid for en besigtigelse på tlf. 7010 8585.