Hjemmesiden bruger cookies! Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

OK
Nej tak
MENU
Webshop for erhverv  /   / 

IP telefoni - SIP

Ved at anvende jeres internetforbindelse til telefoni, kan I opnå store besparelser på både forbrug og abonnement – helt uden at skulle investere i nyt telefonanlæg eller telefoner.

dsahkdhs

Med en løsning fra Relacom og teletrafik fra vores partner Uni-tel, opnår du store besparelser på telefonabonnementer og trafikafgift. Nemt og simpelt!

SIP trunking lyder mere kompliceret, end det i virkeligheden er; SIP trunking udnytter blot den eksisterende internetforbindelse til telefoni.

SIP trunking som alternativ til ISDN-bylinjer
Med en SIP gateway, som tilsluttes dit eksisterende anlæg, kan du beholde din Aastra BusinessPhone – og alligevel spare penge. Alle grupper, lokalnumre, faciliteter m.m. fortsætter uændret – men dine udgifter reduceres!

Et brugervenligt kundeinterface sikrer, at du nemt og overskueligt kan overvåge din trafik på fastnet/SIP, mobil og dataprodukter.

Relacom Cloud
Relacom Speak

 

Kontakt os  på tlf. 2777 1668 og lad os give dig en uforbindende beregning på, hvor meget du kan spare.