Hjemmesiden bruger cookies! Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

OK
Nej tak
MENU
Webshop for erhverv  /   / 

Hotel Bella Sky Copenhagen

AC Hotel Bella Sky Copenhagen anbefaler Relacom

“I forbindelse med etablering af et mobiltelefoni-dækningsanlæg på AC Hotel Bella Sky Copenhagen, blev firmaet Relacom A/S anvendt som underleverandør til den fysiske installation af kabler, antenner etc. Vi vil gerne i den forbindelse informere om vores oplevelse af Relacoms arbejde og opførsel i den tid, de var på hotellet. I den tid Relacom arbejdede herude, var den ene halvdel af hotellet stadig under konstruktion, og det var således vanskeligt for Relacom at komme til at udføre deres arbejde, idet der stadig var håndværkere i bygningen. Dette håndterede Relacoms personale yderst smidigt og viste stor fleksibilitet.

I situationer hvor Relacoms personale var i kontakt med gæster på hotellet, var de også altid venlige og høflige. Alle aftaler, der blev lavet med Relacom, blev overholdt inklusive de tidsfrister der blev aftalt, og der var i hele forløbet et højt informationsniveau. Vi var således altid klar over, hvad status var, og om der var eventuelle problemer.

Vi vil således videregive vores anbefaling af Relacom til brug i jeres fremtidige projekter.”

– Kristian Ortving, Group Project Direktor i BC Hospitality Group A/S